Home » Paneelbouw

Paneelbouw

✔ Bekabeling op maat ✔ Voor kleine tot middelgrote productieseries

Als je graag experts in de arm wilt nemen voor paneelbouw zit je bij ons bedrijf goed. AP Benelux realiseert met plezier een besturingspaneel voor jouw bedrijf. Onze deskundige medewerkers kunnen snel en gedegen paneelbouw voor je op maat maken, waarna we deze uiteraard ook met plezier installeren. Dat vinden we bij AP Benelux niet meer dan vanzelfsprekend.

Paneelbouw voor iedere machine of toepassing

Paneelbouw staat of valt bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van besturingskasten en bedieningspanelen voor een machine. Met juist uitgevoerde paneelbouw kunnen machines namelijk slimmer, sneller en efficiënter functioneren, wat jouw bedrijf weer rendement oplevert. Bij paneelbouw zijn doorgaans ook kabelbomen en printplaten benodigd; geen probleem voor AP Benelux. Wij realiseren deze onderdelen gewoon op maat bij ons in de werkplaats. Wij zijn in het bezit van ISO- en MVO-certificeringen en leggen ons toe op het volledig tevreden stellen van jou als klant. Wij zijn naast paneelbouw ook in te zetten voor overige klussen zoals kabelassemblage, levering van metaaldelen, draaiwerk en kunststof componenten. Wat jouw noden en wensen ook zijn, wij gaan aan de slag om deze voor jou te vervullen!

Een breed scala aan competenties

Bij AP Benelux kunnen wij dankzij ons hoge inkoopvolume lage prijzen bieden aan al onze klanten, of ze nu een eenmanszaak of een middelgroot bedrijf zijn. We leveren indien gewenst direct in jouw productielijn: zelf voorraden opslaan is verleden tijd! Wanneer je jouw producten nodig hebt leveren wij deze direct voor je uit onze opslag. Wil je ons ook graag  inzetten voor jouw assemblage of paneelbouw? Stuur dan een e-mail naar info@apbenelux.nl of bereik ons telefonisch door te bellen naar +31 165 391 261. Wil je liever gebruikmaken van het formulier op onze contactpagina, dan kan dat natuurlijk ook.