Home » Kabelboom assemblage

Kabelboom assemblage

✔ Bekabeling op maat ✔ Voor kleine tot middelgrote productieseries

Ons bedrijf specialiseert zich in kabelboom assemblage op maat voor allerhande toepassingen. Een kabelboom, ook wel draadboom of wire harness genoemd, maken wij om de elektronische systemen van een machine of andere toepassing zo overzichtelijk mogelijk te maken. Omdat wij flexibel kunnen leveren is AP Benelux een uitstekende partner als je in gevarieerde oplages een kabelboom annex draadboom of wire harness op maat wilt laten maken. Zo helpen wij zowel kleinere als grotere bedrijven goed op weg!

Kabelboom assemblage op maat: wij maken het waar

Doordat wij werken met de modernste apparatuur kunnen onze medewerkers de hoogste kwaliteit leveren voor kleine tot middelgrote productieseries en turn-key producties. Bij AP Benelux streven wij naar perfectie; jouw draadboom, kabelboom of wire harness ontwerpen wij volledig op maat, waarna we deze direct voor jou gaan maken in ons assemblage proces. Met korte doorlooptijden en de mogelijkheid voor just-in-time levering helpen we jouw bedrijf om de beste voorraadstand te behouden. Wij slaan immers als voorraadhouder ook producten op voor onze klanten als zij dit wensen. Ons bedrijf is ISO- en MVO-gecertificeerd en zorgt er te allen tijde voor dat jij als klant volledig tevreden bent. Naast assemblage van jouw kabelboom kun je ons ook inzetten voor vele andere klussen, zoals paneelbouw of de levering van metaaldelen, draaiwerk en kunststof componenten. Dankzij ons hoge inkoopvolume kunnen we aan al onze klanten lage prijzen bieden. Dat is nog eens voordeel!

Voor alle klussen inzetbaar

Bij AP Benelux staan we klaar om iedere wens en eis van onze klanten te vervullen. Ons gemotiveerd en ervaren personeel is in staat om voor jouw bedrijf direct in de productielijn te leveren. Zelf een voorraad onderhouden is dan verleden tijd; wel zo prettig! Wij slaan jouw producten op maat gewoon voor je op zodat deze geleverd kunnen worden wanneer je ze nodig hebt. Of wij nu een wire harness annex draadboom voor je creëren, ingezet worden voor kabelassemblage of kastenbouw voor je regelen, wij zorgen ervoor dat je altijd exact het product krijgt dat je zoekt. Wil je graag meer weten? Mail ons dan op info@apbenelux.nl of bel naar +31 165 391 261. Ook kun je ons een bericht sturen via onze contactpagina. Graag horen we van je!