Home » Kabelassemblage

Kabelassemblage

✔ Bekabeling op maat ✔ Voor kleine tot middelgrote productieseries

Kabelassemblage, ook wel kabelmontage of kabelconfectie genaamd, is een integraal deel van de constructie van kabelbomen. Bij AP Benelux specialiseren wij in het creëren van een bekabeling op maat voor ieder product van onze klanten. Uiteraard beperken wij ons niet tot kabelassemblage; Wij verzorgen tevens paneelbouw, kastenbouw, printplaten, module- en paneelbouw. Ook voor  metaaldelen, draaiwerk en kunststof componenten kun je bij ons terecht. Wij streven ernaar op één locatie zowel kleinere als grotere bedrijven volledig te kunnen voorzien in al hun benodigdheden.

Het belang van kabelassemblage

Bij kabelassemblage annex kabelconfectie of kabelmontage verenigen wij een groep van kabels of draden met twee contactpunten aan de uiteinden. Het doel hiervan is het bundelen van meerdere draden, waardoor de kabel wordt versterkt. Ook wordt het kabelmanagement van de toepassing overzichtelijker; dit zorgt ervoor dat eventueel onderhoud aanzienlijk eenvoudiger wordt. Zo wordt de kans op schade aan de kabelassemblage vanwege onderhoud of ongelukken aanzienlijk kleiner! AP Benelux gaat nog een stap verder dan kabelmontage of kabelconfectie; wij verzorgen namelijk ook gehele kabelbomen. Hierin komen geassembleerde kabels verder samen, met hetzelfde doel: het verstevigen en overzichtelijker maken van de elektronische bedrading in een product. Ook realiseren wij kabelkasten voor onze klanten indien gewenst.

Kies voor onze uitstekende service

Ons bedrijf biedt de mogelijkheid voor just-in-time levering aangezien wij als voorraadhouder ook producten voor jou als klant kunnen opslaan. Dankzij onze korte doorlooptijden heb je altijd op tijd de onderdelen die je nodig hebt. AP Benelux is ISO- en MVO-gecertificeerd en garandeert dat jij als klant exact de bekabeling op maat of ander product ontvangt die jij wenst.

Laat jouw kabelconfectie door de experts uitvoeren

AP Benelux staat klaar om jouw opdracht voor kabelassemblage dan wel kabelmontage te realiseren. Wij zijn in staat om direct in jouw productielijn te leveren. Zo is bekabeling op maat altijd binnen handbereik zonder dat je de logistieke nachtmerrie van voorraadbeheer hoeft aan te gaan. Wil je meer weten? Stuur dan een email naar info@apbenelux.nl of bel ons op +31 165 391 261. Je kunt ons ook een bericht sturen via onze contactpagina. Ga jij ook met ons in zee?