Home » Kastenbouw elektro

Voor kastenbouw in de elektro zit je bij ons goed

✔ Bekabeling op maat ✔ Voor kleine tot middelgrote productieseries

Wil je een goed uitgevoerde kabelkast laten realiseren, schakel ons dan in voor jouw kastenbouw en de bijbehorende bedrading en elektro. AP Benelux is zeer ervaren in het creëren van kabelassemblages, kabelbomen en volledige kabelinstallaties. Zo kunnen onze ervaren medewerkers in een handomdraai voor jouw product of machine een kabelkast op maat uitvoeren. Wij leveren altijd zeer snel en garanderen de hoogste kwaliteitsstandaard vanuit onze ISO- en MVO-certificeringen. Daar wil jij toch ook gebruik van maken?

Bedrading in de kabelkast: kastenbouw in de elektro

Een deel van de aanleg van een kabelkast is kabelassemblage, een klus waar wij ook uiterst kundig in zijn. Bij kastenbouw bundelen wij netjes bijbehorende groepen draden om stevige kabelbomen te creëren, zodat de elektro en bedrading van jouw applicatie uiterst overzichtelijk blijft. Bij AP Benelux laten wij ons voorstaan op onze uitstekende service. Wij bieden de mogelijkheid tot just-in-time leveringen waarmee jij als klant niet langer een voorraad hoeft bij te houden. Als voorraadhouder slaan wij de producten die we voor jou als klant realiseren voor je op totdat jij ze nodig hebt.

Schakel de deskundigen in

Voor kastenbouw, bedrading en elektro is AP Benelux de partner bij uitstek. Dankzij ons grote inkoopvolume kunnen wij onze prijzen laag houden, wat betekent dat wij zowel kleine tot middelgrote oplages kunnen verzorgen. Omdat wij direct in jouw productielijn kunnen leveren heb je altijd op tijd jouw benodigde bekabeling. Wij zijn van alle markten thuis; we regelen alles van printplaten tot paneelbouw. Als je graag meer informatie over onze diensten wilt ontvangen, stuur dan een email naar info@apbenelux.nl of bereik ons telefonisch op +31 165 391 261. Ook zijn wij te bereiken door middel van een bericht op onze contactpagina. Graag zien we jou binnenkort als klant bij AP Benelux!